MENIU

Accident cumplit între 2 TIR-uri. Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului

Un grav accident între două TIR-uri a avut loc miercuri seară, pe șoseaua de centură a municipiului Roman, județul Neamț. În urma impactului, șoferul unui autotren și o pasageră au rămas blocați în cabină, fiind necesară intervenția echipajelor de descarcerare pentru a-i elibera. Accidentul a implicat un autotren care transporta apă îmbuteliată și un altul încărcat cu lemn.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Conform autorităților, șoferul și femeia, în vârstă de 63 de ani, erau conștienți, dar prezentau răni în urma coliziunii. După intervenția rapidă a echipajelor de descarcerare, cei doi au fost preluați de echipele medicale pentru a primi îngrijiri. Din fericire, șoferul celuilalt TIR a reușit să iasă singur din vehicul și nu a necesitat asistență de urgență.

Accidentul a provocat blocarea completă a unui sens de mers pe șoseaua de centură, iar traficul a fost deviat și dirijat pe celălalt sens. Autoritățile au intervenit pentru a fluidiza circulația și pentru a investiga circumstanțele care au dus la producerea accidentului.