MENIU

Accident cumplit, în Ungaria. Femeie însărcinată, aruncată pe geamul mașinii, în urma unui impact violent

Accident cumplit, în Ungaria

Un accident cumplit a avut loc, miercuri, în zona Gyál, Ungaria. Un camion și un autoturism au intrat în coliziune, o femeie însărcinată fiind aruncată pe geam, în urma impactului.

Un autoturism în care se afla un cuplu de români a intrat în coliziune cu un camion în apropierea kilometrului 33 al autostrăzii M0, în zona Gyál.

Pompierii din Budapesta au intervenit rapid la fața locului, încercând să descarcereze victimele din vehicul.

În urma impactului puternic, o femeie însărcinată a fost aruncată pe geam. Ulterior, a fost resuscitată de medici, fiind la un pas de a-și pierde viața. Soțul acesteia a suferit un traumatism cranian.

Femeia se afla pe scaunul din dreapta, alături de soțul ei, care se afla la volanul mașinii. Tânăra nu purta centura de siguranță.

Potrivit martorilor, mașina s-a rostogolit de mai multe ori și a fost avariată grav.

„Dacă nu ar fi fost acolo, mama ar fi murit pe loc", a declarat unul dintre martori, adăugând că femeia a trebuit să fie resuscitată înainte de a fi transportată cu elicopterul la Institutul Național de Accidente.

„Am transportat cu avionul un tânăr cu răni ușoare și o tânără la spital pentru examinare și observație suplimentară", a declarat Cecília Németh, organizator de comunicare OMSZ.

Mai multe articole despre:
accident ungaria femeie insarcinata