MENIU

Accident cumplit în Ilfov. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Un accident rutier grav a avut loc, joi, la Șindrilița, județul Ilfov. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, în urma coliziunii dintre două autovehicule, scrie realitateadeilfov.net.

Conducătorul auto care a supraviețuit accidentului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

 Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetării în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 8:16, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN2-Km 19 din Șindrilița, s-a produs un accident rutier între 2 autovehicule.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că un autovehicul care circula din direcția București către Urziceni a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul unuia dintre conducătorii auto, și rănirea altor 3 persoane, acestea din urmă fiind conduse la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetării în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Ilfov.

Mai multe articole despre:
accident ilfov