MENIU

Accident CUMPLIT în Franța: O șoferiță a trecut pe roșu și a lovit GRAV patru trecători / INCREDIBIL ce ar fi consumat femeia

Accident Paris, bulevardul Champs-Elysees / Captură video

Accident incredibil petrecut, marți seara, pe bulevardul Champs-Elysees din Paris. O șoferiță a rănit grav patru trecători. Totul s-a petrecut, practic, într-o fracțiune de secundă. Din primele informații, se pare că femeia ar fi inhalat protoxid de azot (N2O), un gaz ilariant folosit în mod normal în medicină ca metodă de sedare conștientă, ce induce pacientului o stare de relaxare și cooperare, dar care permite păstrarea căilor respiratorii deschise și menținerea stării de conștientă, precum și toate reflexele nealterate.

La culoarea roşie a semaforului unei treceri de pietoni piciorul femeii pare să fi alunecat de pe frână pe acceleraţie, relatează ziarul Le Parisien, în ediția de astăzi.

Maşina s-a lansat înainte şi a alunecat pe trecere, răsturnându-se şi târând una dintre victime.


 
Potrivit presei locale, care citează oficiali ai poliției pariziene, femeia inhalase protoxid de azot (N2O) sau gaz ilariant împreună cu un pasager care se afla în maşină.

BFM TV a relatat că femeia s-ar fi filmat chiar în timp ce inhala protoxid de azot pe când maşina se oprise la semaforul care arăta culoarea roşie.

Potrivit Wikipedia, protoxidul de azot (numit și gaz ilariant) este un gaz incolor cu miros dulceag, care întreține arderea fiind agent oxidant. Este folosit ca propergol, iar în amestec cu alte gaze în anestezia chirurgicală.