MENIU

Accident CUMPLIT în Bistriţa: şapte persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

<p>Accident grav &icirc;n Timiș. Patru persoane, dintre care doi politiști, au ajuns la spital</p>

Şapte persoane au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 17 D, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar. Unul dintre răniţi a fost preluat de un elicopter SMURD, urmând să fie transportat la un spital din Târgu Mureş.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, a declarat că accidentul a avut loc în localitatea Rebrişoara, unde un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar.

În urma impactului, patru persoane din maşina condusă de tânăr şi alte trei, între care doi copii, din celălalt autoturism au fost rănite, scrie News.ro.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD şi de la Ambulanţă, care au preluat şase dintre răniţi şi i-au transportat la spital.

Una dintre persoanele rănite, aflată în stare mai gravă, a fost preluată de un elicopter SMURD, solicitat la locul accidentului, urmând să fie transportată la un spital din Târgu Mureş.

Reprezentantul Poliţiei Judeţene Bistriţa a precizat că pe numele şoferului de 24 de ani a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.