MENIU

ACCIDENT cu trei morți și un rănit, în Neamț - COINCIDENȚĂ ÎNFIORĂTOARE

Accident tragic în Neamț

Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident produs duminică dimineață în localitatea Trifești, a declarat pentru AGERPRES subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Potrivit sursei citate, o a patra victimă este în stare gravă, fiind internată la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

'Am fost sesizați telefonic de accident în jurul orei 3,25. Din primele cercetări rezultă că șoferul, un bărbat de 38 ani din Piatra Neamț, a pierdut controlul autoturismului, care s-a izbit de un copac. În urma impactului, autoturismul s-a rupt în două bucăți iar șoferul și cei trei pasageri au fost proiectați într-un șanț', a precizat subinspectorul Elena Bulgărea.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor în care s-a produs accidentul.

În urmă cu circa o lună, în localitatea Dumbrava Roșie a avut loc un accident rutier soldat tot cu trei persoane decedate. Atunci, șoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu un motociclist, după care mașina s-a izbit de un stâlp de iluminat. Motociclistul, șoferul mașinii și un pasager aflat în dreapta au decedat.