MENIU

Accident cu final revoltător în Petroşani. Şoferul vinovat a fugit. Fiica sa însărcinată,încarcerată

Un accident rutier s-a petrecut în Petroșani, iar cel care l-a provocat a fugit de la locul faptei, deși fiica sa rămăsese captivă în mașina devastată.

Un tată, speriat după ce a provocat un accident de circulație, și-a lăsat fiica încarcerată în mașină și a plecat de la locul accidentului. Evenimentul rutier s-a petrecut sâmbătă seara în cartierul Aeroport din Petroșani, polițiștii ajunși la locul accidentului găsind în autoturismul de teren răsturnat pe carosabil doar o tânără de aproximativ 20 de ani, încarcerată, scrie gazetadedimineata.ro.

Fata, însărcinată, a fost scoasă din mașina răsturnată pe plafon de echipajul de descarcerare și transportată la spital pentru investigații medicale.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că șoferul care a condus mașina nu este altcineva decât tatăl tinerei abandonată în mașină. Mai mult, polițiștii au constatat că bărbatul vinovat de producerea accidentului nici nu deținea permis de conducere.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că s-a speriat și de aceea a părăsit locul faptei. Tânăra nu a rămas internată în spital.

Acum, bărbatul este cercetat de polițiști pentru conducere fără permis, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

Mai multe articole despre:
accident Petroşani accident revoltător