MENIU

ACCESORIUL care transformă orice smartphone într-un DUAL SIM

ACCESORIUL care transformă orice smartphone într-un DUAL SIM

Într-un mod simplu şi intuitiv, gadgetul de mai jos al celor de la Teleza transformă orice smartphone cu iOS sau Android într-un dual sim -scrie playtech.ro.

Telefoanele dual sim continuă să fie o necesitate în foarte multe pieţe şi pentru foarte multe tipuri de utilizatori. Indiferent dacă aveţi un telefon de muncă şi un al doilea personal sau vă încântă mult mai mult să aveţi o cartelă cu număr de la un operator de telefonie şi un abonament de la alt operator, producătorii de telefoane creează în continuare astfel de aparate.

În cazul în care smartphone-ul vostru favorit nu există şi într-o , cea mai bună soluţie este să aveţi la purtător un gadget Teleza, precum cel de mai sus. Acesta este creat de James Sung, o persoană care mai are şi alte antecedente când vine vorba de dispozitive similare. Rezultatul final se asociază cu telefonul vostru prin Bluetooth, are baterie integrată, un difuzor şi un buton pe care îl puteţi folosi pentru a declanşa captura folosind camera de la telefon. Este quad band, motiv pentru care ar trebui să fie compatibil cu majoritatea reţelelor GSM existente pe mapamond. În plus, nici măcar nu este limitat la smartphone-uri, conlucrează de minune şi cu tablete cu iOS sau Android.

Aparatul din imagine va avea un preţ de 130 de dolari începând cu luna ianuarie 2014, când va fi livrat pentru prima oară.