MENIU

A sunat la 112 să reclame un şofer beat: "Închide, ţii linia ocupată!". A urmat un accident cumplit

A sunat la 112 să reclame un şofer beat: "Închide, ţii linia ocupată!". A urmat un accident cumplit

Poliţiştii din judeţul Ialomiţa au început o anchetă după ce un dispecer 112 a preluat apelul unui bărbat din comuna ialomiţeană Reviga şi i-ar fi spus „Închide domnule, că ţii linia ocupată!”.

Apelantul sesiza faptul că un şofer beat îşi face de cap prin comună. Ulterior, acesta ar fi fost implicat într-un accident cu un mort şi doi răniţi, arată Mediafax.

„Accidentul putea fi evitat, dacă dispecerul de la 112 ar fi luat în considerare apelul făcut ieri, la ora 13.40, de către cumnatul meu, din Reviga, semnalând că un tânăr Marian, din localitate, deranjează liniştea publică, conducând autoturismul cu viteză foarte mare, cu muzica dată la maxim, sub influenţa alcoolului. Răspunsul a fost 'Închide domnule, că ţii linia ocupată!!!'...acest tânăr e parte a accidentului... Consecinţa: trei victime”, a scris o femeie, pe Facebook.

Poliţiştii de la Control Intern vor decide, la finalul verificărilor, dacă dispecerul a acţionat conform regulamentului şi vor stabili dacă se impun sancţiuni împotriva acestuia, scrie adevarul.ro. Aceştia vor verifica dacă tânărul reclamat este cel care a provocat accidentul produs între două autoturisme, soldat cu trei victime cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani. Evenimentul a avut loc, sâmbătă, între localităţile Cocora şi Reviga. Un adolescent de 17 ani, pasager în unul dintre autoturisme, a fost transportat cu un elicopter la un spital din Capitală unde, ulterior, a decedat.



Mai multe articole despre:
accident 112