MENIU

A slăbit 70 de kg, iar acum se luptă cu anorexia. Povestea femeii care mânca 100 de calorii pe zi

A slăbit 70 de kg, iar acum se luptă cu anorexia. Povestea femeii care mânca 100 de calorii pe zi

Coşmarul unei femei care a slăbit 70 kg în şase luni pare să nu se mai termine. Victoria Burnham, în vârstă de 35 de ani, a început să slăbească în ianuarie, după ce ajunsese să cântărească 150 de kg.

După ce a urmat o dietă care însuma doar 100 de calorii pe zi, Victoria a pierdut, în şase luni, 70 de kg. Din păcate, femeia nu s-a putut opri din slăbit. În scurt timp, nu mai putea să-şi ia în braţe copiii şi nici nu mai era în stare să aibă grijă de ei, fiind prea slăbită. Din acest motiv, cei patru copii au fost încredinţaţi tatălui lor.

Ajunsese să-i fie atât de rău încât, dacă trebuia să meargă pe jos, leşina. Mai mult, Victoria a fost nevoită să renunţe şi la serviciu.

"Totul a început din dorinţa de a slăbi câteva kilograme. În scurt timp, însă, a devenit o obsesie. Dacă, iniţial, am renunţat doar la micul dejun, treptat am început să scot tot mai multe mese din dietă. Credeam că sunt stăpână pe situaţie, dar mai târziu mi-am dat seama că problema cu alimentaţia pusese stăpânire pe mine", a declarat Victoria, pentru Daily Mail.

Când a început să conştientizeze pericolul, a cerut ajutorul medicilor, însă aceştia au refuzat-o. Într-un final, Victoria a primit ajutor specializat, dar nu i-a fost acordată şi consiliere psihologică.