MENIU

A publicat o poză pe o rețea de socializare și peste câteva ore era în închisoare. Detaliul fatal

Fotomodel
Foto la sala de sport

Dani Mathers este un fost model Playboy în vârstă de 29 de ani, dar după ce a publicat o imagine pe Snapchat, ea riscă acum să meargă la închisoare, iată de ce.

Dani Mathers era în vestiarul sălii de fitness atunci când se pare că a fost atât de oripilată de modul în care arăta o femeie în vârstă de 70 de ani, încât i-a făcut o poză, din păcate nu s-a gândit că ar putea fi o problemă faptul că femeia din imaginea pe care o realizase era dezbrăcată.

Alături de imagine, modelul a scris: ,,Eu nu o să-mi pot șterge imaginea asta din minte. Acum n-o să puteți nici voi", prin aceste cuvinte femeia lăsa să se înțeleagă că o femeie în vârstă nu ar trebui să se dezbrace într-un vestiar, atunci când sunt și alte persoane de față.

Drept urmare a faptei sale, procurorii din Los Angeles i-au deschis lui Mathers un dosar penal, iar fotomodelul riscă acum să facă 6 luni de închisoare fiindcă atunci când a publicat imaginea, ea a încălcat dreptul la intimitate și viață privată a bătrânei.

Totodată, Dani nu mai are voie să calce în acel lanț de săli de fitness, chiar dacă a șters imediat fotografia de pe pagina respectivă de socializare și și-a cerut scuze public pentru ceea ce a făcut.

Sursa

Mai multe articole despre:
Dani Mathers