MENIU

A pierdut peste 200.000 de lei crezând că face investiția vieții în acțiuni din energie. Atenție la falsele oferte în numele unor mari companii din energie!

Escrocii profită de naivitatea și lipsa de educație economică a victimelor

Reclamele înșelătoare la diverse investiții bursiere fac tot mai multe victime. Un sucevean a pierdut peste 200.000 de lei după ce a permis accesul unor persoane necunoscute la datele sale bancare, amăgit cu iluzia unei investiții de succes.

Bărbatul a văzut o reclamă prin care se oferea șansa investirii într-o rețea de gaze. După ce a accesat anunțul, bărbatul a fost contactat de un reprezentant al presupusei companii.

La finalul discuției, victima a fost de acord să plătească 2.500 de lei și să instaleze o aplicație pe telefon care a permis accesul la utilizarea conturilor bancare.

Când a mers la bancă să verifice soldul, el a descoperit că îi fuseseră transferați banii către diferite persoane. Oamenii legii avertizează asupra pericolului înșelăciunii prin anunțuri ce oferă câștiguri excesiv de mari. În general, victimele sunt persoane cu o educație economică precară.

DEEP FAKE uriaș! Escrocii se folosesc de imaginea unor persoane publice precum Mugur Isărescu sau Andreea Esca pentru fraude

Mai multe articole despre:
inselatori e actiuni energie fake furt