MENIU

A murit un actor foarte cunoscut și îndrăgit de copii - Vedeta a ales să-și pună capăt zilelor

Doliu

Jason David Frank, unul dintre vedetele show-ului Power Rangers, serialul de televiziune american dedicat copiilor, a murit la vârsta de 49 de ani.

Unul dintre persoanejele principale ale serialului Power Rangers, producție care a devenită celebră în anii '90 în întreaga lume, a murit la vârsta de 49 de ani. Potrivit TMZ, Jason David Frank s-ar fi sinucis.

Familia nu a făcut încă o declarație a decesului lui, dar unele surse susțin că bărbatul și-ar fi luat viața. ,,Vă rugăm să respectați confidențialitatea familiei și a prietenilor săi în această perioadă oribilă”, a spus reprezentatul actorului.

Jason David Frank este cunoscut pentru interpretarea personajului Tommy Oliver din seria originală a francizei "Mighty Morphin Power Rangers", care datează de la debutul seriei pentru copii în 1993, când a fost introdus ca unul dintre cei șase super-eroi care luptă împotriva crimelor/monștrilor, mascat din cap până în picioare și cu abilități de kung-fu.El a jucat în mod similar în alte proiecte Power Rangers, inclusiv Power Rangers Zeo, Turbo și Dino Thunder.

Mai mult, abilitățile sale de luptă de pe ecran s-au transpus în lumea reală. Frank a fost un luptător MMA profesionist, cu performanțe în toate disciplinele, de la Taekwondo, Muay Thai, Judo, Jiu-Jitsu brazilian și altele. A luptat la nivel profesionist o perioadă de timp, între 2008 și 2010.

Mai multe articole despre:
doliu a murit power rangers