MENIU

A murit tânăra de 21 de ani care a căzut cu ATV-ul într-o pădure din Botoșani. Fata se afla într-un spital din Turcia, unde a fost supusă mai multor operații

A murit tânăra de 21 de ani care a căzut cu ATV-ul într-o pădure din Botoșani/ Captură video

Tânăra în vârstă de 21 de ani din Botoșani, care a fost grav rănită, luna trecută, într-un accident cumplit de ATV, a murit. Iulia Cantolariu s-a stins pe patul unui spital din Turcia, acolo unde era internată după ce a suferit mai multe interventii chirugicale. După accident, zeci de oameni au donat sânge pentru ea. 

Accidentul care i-a adus Iuliei Cantolariu sfârșitul s-a petrecut sub privirile iubitului ei, alături de care își serba ziua de naștere. Din cauza unui moment de neatenție, ATV-ul pe care fata îl conducea s-a răsturnat, iar tânăra a suferit răni grave.

Iulia a fost prinsă sub greutatea vehiculului și a suferit traumatisme la nivelul abdomenului. Imediat după accident, medicii au dus-o la spitalul din Botoșani. Acolo, tânăra a fost operată de urgență, însă starea ei a rămas critică. Ulterior, a fost transportată cu un elicopter SMURD la Iași.

Un bărbat a MURIT după ce a căzut cu ATV-ul într-o prăpastie adâncă de 50 de metri, în județul Iași

Iubitul Iuliei a făcut eforturi supraomenești pentru a o transporta la un spital din străinătate. O clinică din Turcia a acceptat să o opereze contra unei sume uriașe, de nu mai puțin de 100.000 de euro. Din păcate, trupul ei nu a rezistat noii intervenții chirurgicale.

Moartea fetei lasă un gol adânc în întreaga comunitate care a cunoscut-o.