MENIU

A murit judecătoarea Sofica Dumitraşcu, verişoara lui Gigi Becali

S-a stins Sofica Dumitraşcu, una dintre cele mai cunoscute judecătoare ale Instanţei Supreme. Din păcate a murit astăzi, la 55 de ani, după o boală care a chinuit-o în ultimele luni. Judecătoarea era cunoscută şi pentru faptul că este verişoara lui Gigi Becali. 

Sofica Dumitraşcu a fost o personalitate în domeniul justiţiei. În anii în care a purtat roba de magistrat a judecat nume grele. De-a lungul carierei a trecut prin fiecare nivel. A fost magistrat la Judecătoria Sectorului 4, la Tribunalul Capitalei şi la Curtea de Apel Bucureşti.

În anul 2009 a fost promovată la Instanţa Supremă. Sofica Dumitraşcu nu a fost, însă, doar judecător. Pentru o perioadă a fost şi avocat.

Ultimele luni au fost, însă, de cruntă suferinţă pentru judecătoare, după ce a fost diagnosticată cu cancer pancreatic. 


Timp de aproape trei luni, Sofica Dumitraşcu a fost tratată la Spitalul Fundeni din Capitală. În urmă cu două zile a fost operată. Intervenţia chirurgicală a durat ore în şir şi a fost una extrem de complicată. Deşi medicii au încercat să o ţină în viaţă, nu au reuşit.

În această dimineaţă, magistratul a pierdut lupta pentru viaţă. Şi-a dat ultima suflare în salonul de terapie intensivă a spitalului. Avea numai 55 de ani. În urma ei a rămas o fiică de 15 ani. 

 

Intrat în direct la TV, Gigi Becali a întrerupt convorbirea telefonică, dar a dezvăluit şi motivul pentru care n-a mai putut continua să vorbească.

"Haideţi că sunt foarte supărat, am pierdut o verişoară şi nu vreau să mai vorbesc", au fost cuvintele patronului Stelei, potrivit sport.ro, fără să facă alte precizări.

Este cunoscut faptul că familiile de machidoni sunt foarte apropiate, iar un astfel de eveniment neplăcut cauzează multă durere.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali