MENIU

A murit fostul lider al masonilor din Transilvania - Își pierduse afacerile și devenise speaker motivațional

Doliu

Masonii îi aduc un ultim omagiu unui fost om de afaceri din Alba Iulia, decedat la vârsta de 51 de ani. Mircea Chira a fost Maestru Venerabil al Lojei „Horia, Cloșca și Crișan” și fost coordonator al lojelor masonice din Transilvania.

Mircea Chira a decedat subit, cel mai probabil în urma unui infarct. Acesta era cercetat penal într-un dosar de escrocherie, cu prejudiciu de zeci de mii de euro, și urma, cel mai probabil, să fie trimis în judecată.

Masonii au transmis un mesaj în limbaj specific, la moartea acestuia:

„Coloana Funebră – Zenitul București la 08 Mai 2023. Vă comunicăm cu tristețe că o Verigă a Lanțului nostru masonic s-a rupt astăzi în plan terestru!

Scumpul nostru Frate Ioan Mircea Chira (51 de ani) a fost strigat pentru cea din urmă Inițiere în Loja Celestă de la Orientul Etern. Admirat și iubit de toți cei care l-au cunoscut, lasă în urmă Frații îndoliați și amintirea unei vieți trăite la umbra Salcâmului, între Echer și Compas.

Jelim – Jelim – Jelim dar Sperăm. Să refacem Lanțul, Fraților, căci Spiritul lui Mircea va rămâne mereu prezent printre noi”.

Mai multe articole despre:
mircea chira