MENIU

A murit din cauza unei RĂCELI BANALE. Durere fără margini la înmormântarea fetei de 13 ani

Durere fără margini la înmormântarea fetei de 13 ani

Flavia Melina Zăhărneanu din Constanţa s-ar fi simţit rău mai multe zile la rând şi ar fi alertat-o pe mama sa, spunându-i că simte dureri în piept. Micuţa însă ar fi spus că nu vrea să meargă la spital, pentru că "doctorii o vor omorî". Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic. Fetiţa şi-a pierdut viaţa din cauza unei răceli puternice, unul dintre cazurile extrem de rar întâlnite.

În noaptea de joi spre vineri, Melina s-a simţit din nou rău. Mama a alertat imediat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic. Copila s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei. Medicii legişti au spus că este vorba despre o răceală puternică, unul dintre cazurile extrem de rar întâlnite, scrie cugetliber.ro.

Zi tristă pentru familia şi apropiaţii Melinei. Avea doar 13 ani şi un viitor plin de succes în faţă. S-a stins din viaţă fără să aibă măcar o şansă. O complicaţie extrem de rară din cauza unei banale răceli a răpus-o. Ieri, zeci de persoane s-au strâns la Cimitirul Municipal pentru a-şi lua adio.

Melina era elevă în clasa a VII-a a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”. "Încă nu pot să cred că nu mai este. Era tare bună şi lua cele mai mari note. Toată lumea o iubea. Acum este acolo, sus, nimic nu mai poate să o aducă înapoi", a afirmat una dintre colegele Melinei.

Familia Melinei este devastată. Nu şi-au putut lua ochii de la sicriul alb al fetiţei nici măcar un moment. Au în minte un singur lucru: tinereţea ei a fost răpită mult prea devreme. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Municipal Constanţa, acolo unde zeci de persoane au adus coroane şi flori.