MENIU

A luat doi tineri la ocazie, fără să se gândească la consecințe! A sunat URGENT la poliție

Doi tineri din Suceava au fost reținuți, după ce au amenințat un bărbat să le ofere toți banii de pe card, totul după ce victima, binevoitoare, i-a luat la ocazie.

Potrivit presei locale, șoferul tâlhărit a luat doi tineri la ocazie în jurul orei 03:00, apoi s-au deplasat împreună, până când unul dintre pasageri a cerut să oprească în dreptul unui magazin non-stop, pentru a cumpăra băuturi alcoolice.

Ajunși la destinație și după ce au consumat băuturile alcoolice achiziționate, unul dintre tâlhari a scos cheia din contact și i-a cerut șoferului 200 de lei pentru a i le înapoia. Văzând că au reușit să-l intimideze atât de ușor, cei doi pasageri au sustras portofelul victimei, însă au observat că bărbatul nu avea bani cash, ci doar un card.

După mai multe amenințări, șoferul s-a văzut nevoit să meargă la un bancomat și să le ofere toți banii din cont, mai precis suma de 4.000 de lei.

După ce doi cei agresori au părăsit mașina, bărbatul a sunat la poliție și a reclamat tâlhăria. Cei doi suspecți au fost reținuți, iar ulterior au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Mai multe articole despre:
hoţi furt şofer