MENIU

Compania de Drumuri şi Autostrăzi, bună de plată! Vinovatul este... o turmă de capre

<p>Capre</p>

Compania de Drumuri şi Autostrăzi, bună de plată din cauza unor... capre! Sună hilar, dar este cât se poate de adevărat. CNAIR va trebui să îi plătească unui bărbat aproape 40 de mii de lei. 

Compania de Drumuri şi Autostrăzi, bună de plată din cauza unor... capre! Sună hilar, dar este cât se poate de adevărat. CNAIR va trebui să îi plătească unui bărbat aproape 40 de mii de lei.

Omul a făcut un accident pe autostradă, după ce a intrat într-o turmă de capre şi spune că animalele nu ar fi ajuns pe şosea dacă nu lipsea gardul de protecţie de pe margine.

Într-o prima fază, la Judecătoria Sectorului 1 bărbatul a pierdut procesul, magistraţii de acolo considerând mai degrabă că ar fi trebuit să dea în judecată proprietarul caprelor. Însă nu se ştie cui aparţin acestea pentru că le lipsea cipul cu care puteau fi identificate. Nemulţumit, a contestat decizia, a ajuns aici la Tribunalul Bucureşti, unde a avut caştig de cauză.

Administratorul drumului trebuie să îi plătească şoferului contravaloarea maşinii, adică 36 de mii de lei. În plus, trebuie să suporte şi costurile tractării autoturismului distrus. Încă aproape două sute de lei. 

 
Mai multe articole despre:
capre accident autostrada accident capre