MENIU

A incendiat de 5 ori gospodăriile vecinilor, doar ca să-i vadă pe pompieri cum vin să stingă focul. Șocant: autorul incendiilor e soția unui pompier din Arad!

Intervenție pompieri/Arhivă foto

Caz halucinant la Arad. O femeie de 37 de ani a fost arestată preventiv după ce a provocat cinci incendii în gospodăriile vecinilor săi, ea declarând la audieri că îi plăcea să privească intervenţiile pompierilor pentru stingerea flăcărilor, la care participa de fiecare dată. 

Potrivit anchetatorilor, în urma celor 5 incendii nu au fost rănite personae, însă au fost cauzate pagube material în valoare totală de 200 de mii de lei.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere din culpă, iar în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii, s-a stabilit că femeia ar fi provocat incendiile.

Procurorii care se ocupă de caz au cerut o expertiză psihiatrică şi s-a constatat că femeia avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

Soţul suspectei este pompier, iar în unele cazuri a participat la stingerea incendiilor provocate, însă nu a avut legătură cu incidentele. 

Mai multe articole despre:
sotie pompier arad incendiu gospodarii pompieri