MENIU

A găsit o GEANTĂ pe marginea drumului şi a crezut că e un laptop în ea. Când a deschis-o...ŞOC!

Un bărbat din statul american Ohio spune că şi-a dorit să le ofere un bun exemplu copiilor săi, aşa că a predat poliţiei o geantă găsită pe marginea drumului.

Jake Bowers a găsit o geantă albastră, din pânză, pe marginea unui drum aflat într-un parc din Worthington şi a crezut, iniţial, că este o geantă cu laptopul celui care a pierdut-o. Când a deschis-o, bărbatul a avut un şoc: geanta era plină cu bancnote de 100 de dolari. În total, în geantă se aflau 14.000 de dolari.

Imediat, bărbatul şi întreaga sa familie au mers la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde au predat geana cu bani. Geanta, scrie WBNS, conţinea şi actele celui care o pierduse.

Bowers a explicat, cinstit, că banii găsiţi i-ar fi putut ajuta la plata ratelor maşinii, dar că era mult mai valoros ce putea face, "redând încrederea unui necunoscut în umanitate". Poliţiştii susţin, citaţi de AP, că banii ar fi fost duşi de cel care i-a pierdut la un dealer auto, pentru a-şi cumpăra o maşină nouă, dar că a sfârşit prin a nu cumpăra nimic, aşa că a pus geanta pe maşina sa şi, din neatenţie, a plecat fără să observe că banii şi actele i-au căzut.

Mai multe articole despre:
bani geantă Jake Bowers