MENIU

A fotografiat un OZN de la fereastra casei sale. Povestea INCREDIBILĂ a unui englez

Ozn - imagine cu notă sugestivă

Un englez în vârstă de 36 de ani susține că a surprins săptămâna trecută un OZN de la fereastra casei sale. Bărbatul spune că a observat obiectul strălucitor timp de zece secunde, deasupra falezei comitatului Devon. Fotografiile publicate de el arată patru lumini puternice în formaţie triunghiulară pe cerul nopţii.

„A stat într-un loc suficient pentru ca eu să scot telefonul şi să fac aceste poze. Apoi s-a îndepărtat rapid şi nu l-am mai văzut. Lumina era cu adevărat puternică. Nu am ştiut ce poate fi şi am decis să fac o poză. Nu sunt pe punctul de a-mi pierde minţile încă. Dar este greu să îl încadrez, aşa că bănuiesc că este un obiect zburător neidentificat”, afirmă bărbatul. 

Există, însă, cu adecvărat extratereștrii? Cel mai probabil, spun voci important din acest domeniu, oameni cu experiență care studiază de ani întregi acest fenomen. De curând, serviciile americane au recunoscut că nu pot explica ce sunt obiectele obiectele zburătoare observate în special de piloţi militari, dar au spus că nu există dovezi care să le lege de forme de viaţă extraterestră.

"Este o întreagă flotă. Uită-te pe radar! Dumnezeule! Toate merg împotriva vântului. Vântul bate cu 120 de norduri spre vest. Uită-te la asta, frate!", se aude o voce.

"Uită-te la chestia aia! Se rotește!"

Sunt concluziile unui raport de ultimă oră și foarte așteptat pe care biroul directorului Directorul Comunităţii Naţionale de Informaţii l-a trimis Congresului, potrivit presei internaționale.

"Ooo, l-am prins! Ce naiba este aia? Ai prins o țintă din mișcare? Nu, am prins-o cu urmărirea automată. A, ok. 00.56 musca 00.58 Ce-i aia, frate? Uite cum zboară!"

În total, au fost văzute 144 de obiecte zburătoare neindentificate, dintre care unul singur a putut fi dezvăluit: era vorba despre un balon. 18 obiecte au prezentat mişcări neobişnuite sau caracteristici de zbor care au nedumerit serviciile de informaţii americane, scrie agerpres. O altă ipoteză prezentată în raport ar fi testele cu tehnologie experimentală ale altor puteri, precum China sau Rusia.

Anul trecut a fost făcute publice mai multe înregistrări video făcute de piloții Marinei Militare în care au fost surprinse întâlniri controversate cu OZN-uri. Și fostul președinte al SUA, Barack Obama, a aruncat în aer curiozitatea opiniei publice când a spus, că mai sunt multe de aflat despre acest subiect al OZN-urilor.

 
Mai multe articole despre:
ozn extraterestii englez devon