MENIU

A fost tras pe dreapta. Polițistul se apropie de el, îl roagă să coboare, apoi... A rămas șocat!

Dell LaVonte a intrat în panică în momentul în care a văzut mașina poliției în spatele lui, dându-i flashuri din faruri să tragă pe dreapta. Șoferul de 28 de ani se afla în mașină cu fiica sa de 3 ani, care stătea pe bancheta din spate.

Acesta a fost unul dintre cele mai rele lucruri care i s-ar fi putut întâmpla. Avea o situație financiară precară și se chinuia să-și crească fiica, iar o amendă ar fi fost ultimul lucru de care avea nevoie. Bărbatul credea că va primi o amendă usturătoare pentru că nu și-a pus fiica într-un scaun auto pentru copii.

Dar ce s-a întâmplat apoi l-a făcut să lase garda jos.

"Ofițerul mi-a spus că m-a tras pe dreapta, pentru că fiica mea nu stătea într-un scaun de mașină. El mi-a cerut să ies din vehiculul meu ca să vorbim. Eram atât de speriat crezând că acesta nu ar putea fi un lucru bun”, a mărturisit Dell pentru ABC News.

Apoi, ofițerul a făcut ceva neașteptat. I-a cerut lui Dell să-l urmeze la mașina. Dell a ascultat ordinul fără să comenteze.

Polițistul s-a oferit să-i cumpere un scaun de masina pentru fetița lui de 3 ani, deoarece dorea ca micuța să fie în siguranță în timp ce tatăl ei conduce.

"Era roz, culoarea preferata fiicei mele. Era foarte entuziasmată când l-a văzut", spune Dell.

Mai multe articole despre:
poliţist Dell LaVonte patrula de politie