MENIU

Liberalii, pregătiți de LUPTĂ! Cine face parte din echipa de negociere care va participa la întâlnirea liderilor coaliției

Florin Cîțu și Dan Barna

Premierul Florin Cîțu a anunțat, astăzi, că a primit, în continuare, votul de susținere din partea Biroul Politic al PNL reunit la Palatul Paralmentului. El a precizat, de asemenea, că a fost mandatată echipa de negocieri care va participa la dicuțiile din această seară cu reprezentanții coaliției de guvernare, din care face parte și președintele partidului, Ludovic Orban.

„Astăzi, în Biroul Politic, a fost dat un vot de susținere pentru Florin Cîțu în continuare și, bineînțeles, am mandatat echipa de negociere pentru discuția de astăzi de la coaliție. Președintele Partidului Național Liberal, alături de mine și de prim-vicepreședinți, și secretarul general, aceasta este echipa mandatată pentru negociere, astăzi, la ora 18:00”, a declarat Cîțu, într-o declarație de presă făcută la finalul ședintei Biroului Politic Național al PNL

Flancat de susținătorii săi din rândul membrilor PNL, premierul a precizat că în ședința BP de astăzi s-a discutat și despre prioritățile legislative actuale, printre care se numără și PNDL3.

"Oricine spune că obiectivele legate de investiții nu sunt în planul național de guvernare minte. OUG pentru compesarea românilor în această iarnăîncepând din luna noiembrie și până în martie. Avem nevoie de această soluție cât mai rapid. Campania de vaccinare. Planul de investițiiMarți va fi votată rrectificarea buigetară. Cine nu vine la ședința de guvern înseamnă  nu susține aceste programe", a mai spus Cîțu.