MENIU

A fost prinsă femeia care a împins oameni în fața tramvaielor din Capitală. Cum se scuză în fața anchetatorilor

Femeia care a provocat panică în București, împingând la întâmplare oameni pe șinele tramvaielor, a fost capturată de poliție. După mai multe zile de căutări, autoritățile au reușit să o prindă într-un mall din Sectorul 3 al Capitalei, unde se afla în acel moment.

Mai multe persoane o acuză de agresiune pe femeie

Incidentul a început să capete amploare când mai multe persoane au raportat că au fost agresate și împinse pe liniile de tramvai de către această femeie, punându-le viața în pericol. În ciuda numeroaselor imagini apărute pe rețelele de socializare și a căutărilor, femeia a reușit să se ascundă timp de câteva zile.

În cele din urmă, femeia a fost identificată și arestată în mall, fiind recunoscută de polițiști datorită aspectului său distinctiv și a măștii pe care o purta. La momentul arestării, femeia a încercat să nege acuzațiile, afirmând că nu este persoana căutată.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Operațiunea de prindere a avut loc, ieri, în jurul orei 14:30 și a fost coordonată de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Poliția Capitalei a demarat cercetările în urma sesizărilor primite pe rețelele de socializare, unde victimele și martorii au descris incidentele violente. Autoritățile continuă ancheta pentru a stabili toate circumstanțele cazului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe o rețea de socializare, o femeie a sesizat faptul că ar fi fost agresată fizic de către o altă femeie, în timp ce se afla într-o stație de tramvai, la o adresă din Sectorul 3.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis Poliția Capitalei, în urmă cu câteva zile.