MENIU

A fost prins individul de 27 de ani, cu probleme psihice, care și-a ucis tatăl. Tânărul nu și-a mai luat tratamentul de două luni

Un tânăr din Tecuci, cunoscut cu probleme psihice, a fost reținut după ce și-a ucis tatăl în locuința familiei. Incidentul tragic s-a desfășurat recent în municipiul Tecuci, iar autoritățile au reușit să-l prindă pe suspectul de 27 de ani după ce a fugit de la locul crimei.

Tânărul cu probleme psihice care și-a omorât tatăl a fost prins

În data de 11 august 2024, poliția din Tecuci a fost alertată de soția victimei, care a raportat că soțul ei nu mai răspunde la telefon și nu era de găsit. „Am fost contactați de o femeie din Tecuci, care ne-a informat că soțul ei nu mai răspunde la telefon. La sosirea echipajului, am găsit bărbatul de 57 de ani decedat în locuința sa, cu multiple urme de violență pe corp," a comunicat Poliția Municipiului Tecuci.

Bărbatul, angajat al primăriei Tecuci, care s-ar fi temut de fiul său, a fost găsit decedat din cauza mai multor răni înjunghiate. Fiul său, suspectat de comiterea crimei, nu a fost găsit acasă, dar a fost localizat ulterior în comuna Barcea, județul Galați, de către echipele de intervenție. După reținerea sa, tânărul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați pentru audieri.

Tânărul criminal nu-și mai lua tratamentul de două luni

Autoritățile au decis să rețină suspectul pentru 24 de ore, iar în ziua de 12 august 2024, acesta va fi prezentat Tribunalului Galați pentru a se lua o măsură preventivă. Ancheta continuă pentru a stabili toate circumstanțele și motivele care au condus la comiterea crimei.

Conform surselor apropiate, tânărul avea o istorie de probleme psihice și a fost internat anterior într-un spital de specialitate. A fost externat cu obligația de a urma un tratament, pe care însă nu l-a mai respectat de aproximativ două luni. 

În plus, tânărul consumase alcool și droguri, ceea ce a contribuit la starea sa instabilă. Familia victimei a confirmat că bărbatul de 57 de ani se temea de fiul său din cauza comportamentului acestuia.