MENIU

A fost prins cuțitarul care a înjunghiat un bărbat în cel mai mare parc din Buzău. Are 35 de ani și e recidivist

Foto arhivă Profimedia

A fost prins individul care a înjunghiat, ziua în amiaza mare, un bărbat în cel mai mare parc din orașul Buzău. Surse judiciare au declarat că acesta are 35 de ani și abia fusese eliberat din penitenciar.

Poliţiştii au identificat şi prins un suspect în cazul bărbatului de 76 de ani care a fost înjunghiat în cel mai mare parc din municipiul Buzău, acesta fiind dus la audieri. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, recent eliberat din penitenciar. Între timp, victima a fost transferată la Bucureşti.

IPJ Buzău a anunţat, joi, că a identificat un suspect în cazul agresiunii care a avut loc în Parcul Crâng din municipiul Buzău. Bărbatul a fost prins şi dus la audieri.

Suspectul are 35 de ani şi a fost eliberat recent din penitenciar.

Surse judiciare au declarat că suspectul are 35 de ani şi a fost eliberat recent din penitenciar.

Înjunghiat ziua, în amiaza mare, în cel mai mare parc din Buzău. Nimeni nu a văzut nimic. Autoritățile au fost alertate abia pe seară

Victima agresiunii, un bărbat de 76 de ani găsit cu mai multe plăgi înjunghiate, a fost transferată în cursul zilei de joi la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru o intervenţie chirurgicală. Bărbatul a relatat că a fost agresat şi a constatat lipsa verighetei şi a telefonului mobil.

Bărbatul de 76 de ani a fost găsit, miercuri seară, în jurul orei 19.00, pe o alee din Parcul Crâng din municipiul Buzău cu mai multe plăgi înjunghiate. Fapta s-ar fi petrecut în jurul prânzului.

Mai multe articole despre:
atac buzau paRC atac cutit parc buzau