MENIU

A fost prins cel care a vrut să spargă o bancă din Iași. Câți ani are și de unde e

Autorului tâlhăriei calificate de la o agenţie bancară din municipiul Iaşi a fost identificat şi dus la audieri. Acesta este un bărbat de 37 de ani, din judeţul Suceava.

Anchetatorii i-au percheziționat locuința și l-au ridicat pentru audieri.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Mobilizare la Iași, după spargerea de la o bancă. Filtre ale poliției sunt în tot orașul, pentru a-l prinde pe hoțul care a acționat ca-n filme

Înarmat și deghizat, bărbatul a intrat în sediului unei sucursale BCR din Iași, i-a amenințat pe angajații băncii cu un pistol și le-a cerut bani. A avut ghinion, pentru că nu a găsit niciun ban.

Atacatorul le-a cerut telefoanele mobile pentru ca nimeni să nu apeleze la 112. Totuși, când a văzut că nu sunt bani în bancă, le-a înapoiat. Nu a ieșit din BCR în fugă, să nu dea de bănuit, și a dispărut printre blocuri, potrivit BZI.

Polițiștii ieșeni pun accent pe camerele de supraveghere din zonă, așa cum au procedat de fiecare dată când a fost nevoie de identificarea unei persoane. Trebuie precizat că, de-a lungul timpului, la Iași, au mai existat situații asemănătoare, dar, de fiecare dată, polițiștii i-au depistat pe autori. De data aceasta, va fi greu, dar nu imposibil.

 

Șefii BCR din capitală au fost cei care au sunat la 112 și au anunțat incidentul.