MENIU

A fost identificat și al treilea terorist de la aeroportul din Buxelles. Cine este "omul în alb"

Suspectul nr3

Serviciile de securitate americane l-au identificat pe al treilea terorist de la aeroportul din Bruxelles, omul misterios cu haine albe și pălărie neagră care apare în înregistrările video.

Serviciile de securitate ale SUA l-au identificat pe al treilea terorist de la aeroportul din Bruxelles, potrivit unor surse citate de SkyNews.

Suspectul se află pe listele de teroriști ale autorităților americane, la fel ca și cei doi frați El Bakraoui.

Identitatea personajului misterios cu pălărie nu a fost încă dată publicității. Acesta a reușit să fugă după atentatele sinucigașe.

Anchetatorii belgieni nu știu nici la două zile de la tragedie cine este acest om, reperat marți dimineață la aeroportul din Bruxelles, înainte de atentate. Se cunoaște însă identitatea celor trei kamikaze, anume Najim Laachraoui și Brahim și Khalid El Bakraoui.

Se credea inițial că omul cu pălărie, care se află încă în viață, este Najim Laachraoui, artizanul centurilor explozive folosite în atentatele de la Paris.

Miercuri seară însă surse ale parchetului federal au indicat că Laachraoui este unul dintre cei doi care au detonat bombele la aeroport. Celălalt este Brahim El Bakraoui.

Nivelul de alertă teroristă a fost redus joi la Bruxelles, în ciuda faptului că nu sunt încă prinși nici perspnajul în alb de la aeroport, nici un al doilea jihadist care ar fi luat parte la atentatul de la metrou.

Mai multe articole despre:
atentate bruxelles