MENIU

A fost abandonată la naştere. Acum fetiţa iese zilnic pe stradă cu o PANCARTĂ - îţi va rupe inima!

O fetiţă care a fost abandonată la doar o lună de la naştere, pentru că era grav bolnavă, e decisă să îşi găsească părinţii. Aşa că iese zilnic pe stradă cu o pancartă pe care stă scris un mesaj sfâşietor pentru părinţii săi.

Poreclită Mao Mao, fetiţa abandonată scurt timp după naştere, când foarte bolnavă, are acum 9 ani. Ea vrea cu disperare să îşi găsească părinţii, aşa că şi-a făcut o pancartă pe care scrie: "Sunt sănătoasă acum. Mamă, tată, mă puteţi lua acasă?".

Copilul vinde legume pe stradă de când avea patru ani, pentru a o ajuta pe femeia în vârstă care are grijă de ea. Când avea o lună şi era foarte bolnavă, părinţii lui Mao Mao au decis să lase copilul la uşa unei vecine şi să meargă în oraşul lor natal pentru câteva zile. De acolo au sunat vecina, promiţându-i că se vor întoarce, însă un cutremur a distrus, câteva zile, oraşul în care se aflau, Wenchuan. 70.000 de persoane au murit atunci şi nu se mai ştie nimic despre soarta părinţilor fetiţei, scrie gbtimes.com.

Vecina, la rândul său, spune că e foarte bătrână şi nu o mai poate creşte pe Mao Mao. Povestea fetiţei e virală în China şi mai mulţi oficiali susţin că se vor implica pentru a o ajuta pe fetiţă să îşi găsească familia.

Mai multe articole despre:
0 China fetiţă poveste virală mao mao