MENIU

A făcut-o de oaie? PSD cere demisia președintele CJ Sibiu pe motiv de telemea

Telemeaua de Sibiu a devenit motiv de dispută politică la nivel local. Organizatia județeană a PSD a cerut demisia președintelui Consiliului Judetean, de la PNL, pentru că a lipsit la evenimentul "Telemea de Sibiu - Indicație Geografică Protejată", ce a avut loc sâmbătă, cu participarea ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Ni s-a părut revoltător să constatăm cum președinta Consiliului Județean Sibiu, Cîmpean Daniela, care, deși, teoretic, ar trebui să-i reprezinte pe sibienii care au ales-o, a ignorat invitația prefectului Sibiului la acest eveniment şi şi-a abandonat oamenii la unul dintre cele mai importante evenmente ale comunității locale.

Social-democrații sibieni susțin că principalul vinovat ar fi Raluca Turcan, care ar fi "ordonat" ca niciunul dintre colegii săi să nu participe la întâlnirea cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, și să nu vină în fața producătorilor de brânzeturi.

PSD Sibiu cere demisia președintei Consiliului Județean, Cîmpean Daniela, care a preferat să execute ordinele superiorului ierarhic de partid, în loc să fie alături de cei care au avut încredere să-i ofere votul lor.

 

 

Mai multe articole despre:
oaie telemea daea