MENIU

A cumpărat un pahar cu smântână din piaţă. Când a ajuns acasă, era să i se facă rău

<p>&nbsp;Cazul copiilor intoxicaţi cu lapte stricat. 7 dosare penale, deschise de procurorii din Prahova</p>
A cumpărat un pahar cu sm&acirc;nt&acirc;nă din piaţă. C&acirc;nd a ajuns acasă, era să i se facă rău / Foto: obiectivbr.ro

A cumpărat un pahar cu smântână din Hala Mare, iar acasă avea să îl aştepte o supriză mai mult decât disgraţioasă.

După ce a consumat mai mult de jumătate din conţinutul recipientului, Constantin D., un pensionar din Brăila, a dat peste ceva ce părea a fi resturi alimentare, mai exact spaghete vechi. Revoltat, omul s-a prezentat cu paharul de smântână la Circumscripţia Sanitar Veterinară de lângă Piaţa Halelor, iar la un control mai amănunţit "spaghetele" s-au dovedit a fi, de fapt, elastice din plastic.

"Am achiziţionat paharul cu smântână sâmbătă, 18 aprilie, de la o vânzătoare din Hală, de la care am mai cumpărat şi altădată produse lactate. Smântâna am ţinut-o la frigider şi am consumat, împreună cu soţia, câte puţin, zilnic. Vineri, când am ajuns aproape de fundul paharului, am observat că este ceva în interior. La prima vedere, păreau a fi resturi alimentare, însă, de fapt, erau nişte elastice folosite la ambalarea produselor. Printre ele se afla şi o chitanţă pe care apărea un nume, probabil al vânzătoarei. Nu am nicio pretenţie financiară de la ea, vreau doar ca autorităţile sanitar veterinare să ţină cont de această situaţie şi să facă verificări mai temeinice printre comercianţii care vând produse alimentare", a declarat brăileanul, pentru obiectivbr.ro.

Acesta nu îşi explică modul în care elasticele au ajuns în recipientul respectiv.

VEZI FOTOGRAFIA AICI.