MENIU

A auzit sirena unei ambulanțe și s-a rugat pentru victima necunoscută. După o oră, sună telefonul..

A auzit sirenele ambulanței și a aflat că la câteva străzi distanță a avut loc un grav accident. S-a rugat pentru victima accidentului, fără să știe că este vorba chiar despre fratele ei. O poveste incredibilă.

Karlina Fulk, o femeie din SUA, era acasă, într-o seară, când a auzit sirenele ambulanțelor. A aflat imediat că un grav accident a avut loc și că salvatorii începuseră descarcerarea, în vreme ce un elicopter se îndrepta spre locul accidentului.

Din obișnuință, s-a rugat pentru victimă, apoi a mers la culcare. După câteva ore a fost trezită de un telefon al părinților ei care i-au dat vestea: fratele ei era în comă, la spital, victima unui accident.

Da, chiar acel accident.

Medicii nu aveau mari speranțe, dar tânărul, Rafael Fulk, a luptat din greu pentru viața sa. După șapte zile lungi, el s-a trezit, numai pentru a primi iarăși vești pesimiste de la doctori: nu își va reveni cu adevărat.

Rafael a contrazis sorții și de data asta. După aproape un an, el a făcut ceva ce i-a uimit pe toți. În fața familiei și a prietenilor, Rafael a mers pe propriile picioare pentru a-și ridica diploma de absolvent de la Universitatea de Stat din California.

A contat rugăciunea, au contat eforturile incredibile ale medicilor? Cu siguranță ultima variantă este cea corectă. Dar Karlina continuă să se roage de fiecare dată când aude sirenele unei ambulanțe. 

 

Mai multe articole despre:
accident rugăciune