MENIU

Așa blochezi instalarea unor actualizări din Windows. De ce ar trebui să o faci

Orice calculator cu Windows se actualizează automat, folosind serviciul Windows Update. Puțini oameni știu că pot verifica manual ce actualizări sunt disponibile și care actualizări vor fi instalate.

De asemenea, poți bloca actualizările pe care nu le vrei instalate. De exemplu, o actualizare îți poate provoca probleme de stabilitate, alta îți poate instala drivere mai vechi pentru placa video sau poate verifica lucruri pe care nu le dorești verificate, potrivit 7tutoriale.ro.

În acest ghid îți vom arăta cum verifici manual ce actualizări de Windows sunt disponibile, cum afli ce face fiecare actualizare, cum blochezi actualizările nedorite și cum le instalezi pe celelalte.

Există mai multe metode pentru a deschide Windows Update. Cel mai simplu este sa deschizi Panoul de Control (Control Panel) și să mergi la Sistem și securitate (System and Security), pentru ca apoi să dai clic pe Windows Update.

Altfel, poți căuta în meniul de Start din Windows 7 sau ecranul Start din Windows 8.1 ,folosind cuvintele „windows update” și da clic pe rezultatul Windows Update.

Vezi cum blochei actualizările de Windows