MENIU

8 plante benefice pentru fiecare cameră

8 plante benefice pentru fiecare cameră

Florile sunt darurile preţioase pe care natura le oferă oamenilor, iar aceştia se bucură de ele nu doar în natură ci şi în casele lor. Însă ce flori se potrivesc într-un apartament? Plantele norocoase sunt bune în casă, potrivit principiilor fengshui.

Iată 8 plante benefice pentru fiecare cameră.

Uşa de la intrare

Pentru a-ţi arată entuziasmul ar trebui că în apropierea uşii să fie pusă o floare frumoasă, precum laleaua, ori un copac. De asemenea, gladiola ori castanul Malabar care protejează casă de spiritele rele şi aduc binecuvântări sunt excelente pentru a fi aşezate la intrarea în casă.

Sufragerie

În general toate plantele norocoase precum şi florile pot fi puse aici, însă este bine să le aranjezi în funcţie de mărime. Nu pune în colţul camerei o plantă care atinge tavanul astfel încât să lase impresia de presiune. Atunci când alegi plantele mici trebuie să iei în calcul atât mărimea mesei cât şi efectul vizual. Iată ce ai putea alege: Scindapsus (Epipremnum aureum), iederă pentru a fi puse pe masă. Ananasul, castanul Malabar (Pachira aquatica sau arborele banilor), Dieffenbachia şi Schefflera macrophylla pot fi aşezate în colţ.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
camere plante hol plate pentru sufragerie