MENIU

7 tâlhari se dădeau drept polițiști pentru a deruta victimele. Ce au pățit 3 tineri care le-au căzut în plasă

Foto: Profimedia

Șapte tâlhari periculoși acuzați că au oprit în mijlocul nopții un autoturism și i-au jefuit pe cei aflați în mașină au fost arestați preventiv. Scenele cumplite au avut loc pe un drum din județul Mehedinți. 

Cei șapte indivizi s-au dat drept polițiști, iar după ce au oprit victimele în trafic, le-au legat și le-au dus la 7 kilometri distanță de locul faptei unde le-au abandonat și le-au luat telefoanele. După trei luni de anchetă, cei șapte au fost ridicați din locuințe, în urma perchezițiilor. 

Scenele parcă desprinse din filme au avut loc pe un drum din județul Mehedinți, în apropiere de Valea Cernei. Trei tineri aflați într-un autoturism au fost opriți de șapte indivizi care se dădeau drept polițiști și atacați cu spray lacrimogen. Indivizii mascați i-au amenințat pe cei trei, i-au legat și abandonat apoi în câmp, la 7 kilometri de la locul faptei. La trei luni de la comiterea faptei, cei șapte suspecții au fost ridicați de oamenii legii, după mai multe percheziții făcute în Constanța.

La audieri, niciunul nu a vrut să stea de vorbă cu anchetatorii.

Cei șapte suspecți, care au vârste cuprinse între 20 și 54 de ani, au ajuns acum în arest preventiv. Unul dintre ei a mai fost implicat și în traficul de droguri, spun polițiștii. 

 

Mai multe articole despre:
politie politisti talhari jaf furt