MENIU

7 gustări care au sub 100 de calorii

<p>7 gustări care au sub 100 de calorii</p>

Gustările inteligente pot face diferenţa dintre pierderea de kilograme şi încercarea nereuşită de a deveni mai suplu. Atunci când eşti la birou este tentant să iei ceva dulce/ sau un sandwich de la aparatul din hol pentru a-ţi astâmpără foamea. Din nefericire însă alimentele cu un conţinut ridicat de zahăr nu te ajută decât pentru scurt timp să scapi de senzaţia de foame, ceea ce înseamnă că în curând vei caută încă ceva pentru a mânca. Tocmai de aceea este bine să iei în calcul şi alte opţiuni.

Iată 7 gustări cu mai puţin de 100 de calorii care te vor ajută să scapi de burtă. 

1. Coacăze

Sunt puţine gustările care să se poată compară, din punct de vedere nutritional şi al conţinutului de antioxidanţi, cu o mâna de coacăze. În plus, o ceaşcă din aceste fructe conţine numai 83 de calorii, ceea ce înseamnă că sunt că se încadrează perfect într-o dietă sănătoasă.

2. Un ou fiert tare

Fierbe câteva ouă şi după ce s-au răcit bagă-le în frigider şi astfel vei avea la dispoziţie o gustare care conţine 6 grame de proteine cu numai 78 de calorii. Această gustare va fi suficient de săţioasă şi te va împiedica să manaci prea mult la masa de seară.
Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
sănătate alimente calorii gustări