MENIU

6 semne că te afli în relația nepotrivită. La ce trebuie să fii atent

Semne că te afli în relația nepotrivită. Cum îți dai seama că partenerul cu care te afli într-o relație nu este cel de care ai nevoie.

Lipsa întâlnirilor romantice

Primul semn este lipsa întâlnirilor romantice. Importanța petrecerii timpului împreună este esențială într-un cuplu. 

Igienă și îngrijire personală precară

Al doilea semn face referire la igienă și la aspectul persoanei. Dacă partenerul tău nu acordă aceeași atenție aspectului său fizic ca și tine, acesta ar putea fi un indicator că ești într-o relație cu cineva care nu depune suficient efort de a se ridica la nivelul tău. Acest lucru este valabil dacă tu ai aceste standarde, însă nu le vezi și la el.

Lipsa susținerii pentru obiectivele și visurile tale

Absența susținerii pentru obiectivele și visurile tale. Dacă partenerul nu te susține la fel de mult pe cât îl susții tu pe el, ar putea fi momentul să-ți reevaluezi relația.

Cum sa ai o viata de familie armonioasa. Sfaturi esențiale pentru cupluri. Mulți le ignoră

Comunicarea selectivă

Modul în care partenerul comunică cu tine. Dacă acesta vorbește cu tine doar atunci când are nevoie de ceva, ar putea fi semnul unei relații deficitare.

Lipsa de generozitate

Aceste gesturi mici vor conta enorm. O mică atenție, o mică surpriză, o simplă cafea sau un apel telefonic, doar pentru a-l saluta, îi va arăta partenerului cât de mult îl prețuiești. Dacă partenerul tău nu le face, nu ești în relația potrivită.

Infidelitatea

Ultimul, dar cel mai important este loialitate, sau mai bine spus, lipsa acesteia. Dacă partenerul nu este la fel de loial precum ești tu, acesta ar putea fi un aspect crucial că te afli în relația greșită. Atunci când iubești pe cineva îl respecți, în primul rând.

Cum sa ai o viata intima sanatoasa. Metode de stimulare a libidoului. Sfatul doctorului

Mai multe articole despre:
relatii cuplu dezvoltare personala