MENIU

6 EFECTE INCREDIBILE ale bicarbonatului de sodiu asupra frumuseţii

Efectele incredibile ale bicarbonatului de sodiu

Sigur nu ştiai că în bucătăria ta se ascunde o adevărată comoară pentru frumuseţe! Este vorba de bicarbonatul de sodiu, folosit atât pentru prăjituri, cât şi pentru curăţenie.

Dar beneficiile sale se extind şi asupra frumuseţii, fiind un aliat important pentru o piele sănătoasă, unghii impecabile şi dinţi perfect albi. Iată cum să-l foloseşti:

Remediu pentru acnee

Nu ai nevoie de produse scumpe pentru a scăpa de nesuferitele coşuri! Amestecă jumătate de linguriţă de bicarbonat cu o linguriţă cu miere. Aplică pasta obţinută pe coşuri şi lasă să acţioneze timp de un sfert de oră, apoi clăteşte-te cu apă călduţă.

Soluţie pentru albirea dinţilor

Amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu câteva picături de zeamă de lămâie. Înmoaie periuţia de dinţi în acest amestec şi spală-te pe dinţi aşa cum o faci cu pasta de dinţi obişnuită. Foloseşte de două ori pe săptămână această metodă de albire, iar dinţii tăi vor deveni tot mai albi.

Exfoliant

Pune în palmă câteva picături din soluţia ta pentru spălat pe faţă şi adaugă apoi o linguriţă cu bircabonat de sodiu. Omogenizează, aplică pe faţă şi masează delicat, cu mişcări circulare. În acest fel îndepărtezi celulele moarte de la suprafaţă, lăsând tenul perfect curat, proaspăt şi luminos.

Vezi mai multe pe eva.ro.