MENIU

50 e doar un număr! Nicole Kidman a pozat în chip de femeie fatală - GALERIE FOTO

Are 50 de ani și are cu ce se mândri! Nicole Kidman este subiectul uneia dintre cele mai sexy coperte de reviste cu ea, din ultima vreme, și anume cea a publicației australiene Stellar, ediția de august.

Ședința foto cu actrița care a împlinit 50 de ani în luna iunie ne-o arată pe divă purtând o rochie creată de Alexander Perry, pe care vedeta o poartă chiar și pentru cadrele din piscină.

În textul care însoțește shootingul, Nicole vorbește despre îmbătrânire și despre cum a afectat-o schimbarea prefixului.

„Mă gândesc că este viața mea și mă bucur foarte mult că am 50 de ani. Odată ce ajungi la o vârstă anume, cam asta se întâmplă cu aniversările zilelor de naștere. Nu am dat o petrecere uriașă. Am vrut doar să fiu cu familia mea. A venit și sora mea cu copiii ei și cumnatul meu, mi-au fost aproape Keith Urban și fetele mele. Am vorbit prin Skype cu mama mea deoarece ea nu a putut să ia avionul până la noi. Am mers eu la ea și am organizat o mică petrecere cu ea și prietenii mei cei mai apropiați. Asta a fost tot. Ceva foarte simplu", scrie okmagazine.ro.