MENIU

4 zodii de femei dintr-o bucată. Sunt sincere şi foarte corecte

4 zodii de femei dintr-o bucată. Sunt sincere şi foarte corecte

Omul care-ti spune totul verde in fata nu e usor de acceptat, insa e de preferat celui care iti vorbeste pe ocolite si nu stii bine ce e in capul lui. Chiar daca poate va spune adevaruri care dor, vei descoperi ca cei care spun lucrurilor pe nume sunt, in realitate, mult mai loiali.

Iata cele 4 zodii care dau femei "dintr-o bucata":

Sagetator

Mai sincera ca femeia Sagetator nu ai sa gasesti. Nu accepta minciuna in viata ei si detesta oamenii falsi. Are o personalitate puternica si, desi este o visatoare si o idealista, este foarte ambitioasa si isi urmareste scopurile. Cu toate acestea, nu umbla cu tertipuri mincinoase pentru a ajunge la inima unui barbat. De altfel, sinceritatea sa este uneori brutala si dureroasa pentru cei din jur. Lipsa tactului o poate face chiar antipatica uneori. Este cel mai inforcat sustinator al adevarului.

Pesti

Nativa din zodia Pesti este foarte sincera intrucat e de parere ca este prea mult efort sa spui o minciuna si sa nu te dai de gol mai tarziu. Nu se fereste sa spuna adevarul verde-n fata ori de cate ori are ocazia. Nu e niciodata falsa, ascunsa sau vicleana. E o fire prietenoasa si deschisa, insa exista intotdeauna o limita peste care nu trece nimeni. Simte nevoia sa fie ea insasi in relatia de dragoste si crede ca numai sinceritatea poate ajuta o casnicie sa continue.

Varsator

Femeia nascuta in Varsator este naturala si autentica, iar acest lucru se rasfrange in atitudinea ei fata de viata si fata de cei din jur. Spune mereu adevarul, chiar daca acesta se dovedeste de o cruzime rara. Nu va folosi minciuna doar pentru a se conforma normelor sociale, ci va ramane mereu consecventa adevarului. Cei din jur vad in asta nechibzuinta, cata vreme exprimarea realitatii in stare pura nu ii aduce intotdeauna numai simpatie ci, din contra, unii o vor pune la zid.

Taur

Femeia Taur este foarte ferma si ia totul de buna, scrie ele.ro. Acuratetea si precizia sunt trasaturile care o definesc, iar minciuna nu isi are locul in discursul sau. Dincolo de acest principiu, nici nu e in stare sa rosteasca o minciuna pentru ca ii lipseste imaginatia. Ii place ca totul sa fie fie logic, simplu si natural. Cand vrea sa afle ceva, intreaba in mod direct si asteapta un raspuns sincer. Nu poate fi considerata o diplomata, pentru ca nu stie sa se exprime astfel incat sa nu trezeasca animozitati.

Mai multe articole despre:
femei horoscop femei puternice horoscop femei