MENIU

4 zodii de femei care atrag bărbaţii ca un magnet. Vor doar să se joace cu inima lor

4 zodii de femei care atrag bărbaţii ca un magnet. Vor doar să se joace cu inima lor

Sunt anumite femei menite parca sa cucereasca inimile barbatilor fara niciun pic de efort. Au un farmec si o senzualitate aparte si reusesc sa ajunga in centrul atentiei.

Iata care sunt zodiile cu femei care il au pe vino-ncoa:

Berbec

Femeia Berbec este atragatoare, fara doar si poate. E pasionala si emana senzualitate prin toti porii. Adora sa fie in centrul atentiei si pentru asta va arata intotdeauna exemplar. Ii place sa cucereasca si isi va scoate toate armele atunci cand va pune ochii pe un barbat asa cum isi doreste ea. Nu se sfieste sa preia initiativa atunci cand simte nevoia si ii place sa se joace cu mintea pretendentului si sa il atraga in mrejele dragostei.

Leu

Femeia Leu stie cum sa se puna in valoare. Faptul ca se considera buricul pamantului o determina sa fie foarte ambitioasa in a-si arata calitatile, in a-si folosi farmecele. Isi va tine partenerul in suspans tocmai pentru a-l incita si mai mult. E inzestrata de obicei cu o silueta perfecta si cu un bust frumos, cu care va atrage toate privirile. De aici si pana la a suci total mintile barbatilor nu e decat un pas. Senzualitatea cu care se misca si vorbeste ii va aduce la picioare pe oricine isi doreste.

Balanta


Femeia balanta este cea mai fermecatoare aparitie feminina din intreg zodiacul. Este constienta de trasaturile ei frumoase si incearca mereu sa si le puna in valoare asa cum trebuie. Stie cum sa isi foloseasca armele de seductie pentru a starni interesul si curiozitatea celor pe care pune ochii. Are trasaturi frumoase si un zambet larg, care o ajuta sa iasa in evidenta chiar daca nu intotdeauna are si un corp perfect.

Citeşte continuarea pe ele.ro.