MENIU

7 morți în urma unor noi bombardamente rusești asupra orașului Harkov: 17 răniți, printre care și un copil de 9 ani

Război Rusia-Ucraina / Sursa foto: Profi Media

Numărul morților ca urmare a bombardamentele Rusiei asupra orașului Harkov a ajuns, joi seara, la 7. Potrivit guvernatorului regiunii, Oleh Synehubov, rușii au bombardat cartierele Shevchenkivskyi, Kyivskyi și Pavlove Pole, ucigând șapte civili și rănind alți 17, inclusiv un copil de nouă ani.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Patru persoane au murit în urma unor noi bombardamente rusești asupra Harkovului, al doilea oraș al Ucrainei, care tocmai pornise o revenire la viața normală în ultimele zile, a anunțat joi guvernatorul regiunii, Oleg Siniegubov.

„Ocupanții bombardează din nou centrul regional”, a anunțat Siniegubov pe contul de Telegram. „Potrivit informațiilor preliminare, șapte persoane au fost rănite, iar din păcate patru au murit”, a adaugat guvernatorul, făcând apel către locuitori să rămână adăpostiți, transmite AFP.

El nu a precizat imediat ce clădiri sau ce parte a orașului au fost lovite, dar, potrivit unui jurnalist al agenției France-Presse, o zonă rezidențială din cartierul Pavlove Pole (partea de centru-nord a orașului) a fost lovită.