MENIU

4 copii răniți, după ce au căzut cu tiroliana de la peste 2 metri înălțime, într-un parc de ditracții din Hunedoara! A fost solicitat elicopterul SMURD

4 copii răniți, după ce au căzut cu tiroliana de la peste 2 metri înălțime, într-un parc de ditracții din Hunedoara! / Arhivă foto

4 copii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani au fost raniti, marti, in parcul tematic cu dinozauri din zona Hateg, judetul Hunedoara. Conform primelor informatii, micutii au cazut de la inaltime dupa ce s-a rupt coarda tirolienei pe care se dadeau.

Copiii, doi baieti si doua fete, au fost raniti in urma cazaturii de la cativa metri inaltime. Mai multe echipaje medicale au intervenit in parc pentru a le acorda primul ajutor, relateaza Opinia Timisoarei.

La fata locului a fost trimis si un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe cel mai grav dintre raniti. Vorbim despre un baiat de 7 ani. 

„În parcul de distracții Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia 4 minori, doi băieți și două fete au suferit mai multe traumatisme pen cădere de la înălțime. Practic, din primele informații s-a rupt cablul tirolienei, iar cei 4 au căzut de la 2 – 2,5 metri. Intervențiamedicală este asigurată de Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara și un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalți 3 vor merge la Spitalul din Deva. Copiii au suferit multiple traumatisme prin cădere de la înălțime”, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara.

Mai multe articole despre:
copii raniti parc de distractie