MENIU

3 zodii nefericite în dragoste. Căsnicia lor, un coşmar! DEZASTRU pe toate planurile

3 zodii nefericite în dragoste. Căsnicia lor, un coşmar! DEZASTRU pe toate planurile

De multe ori, casnicia se dovedeste un esec total. Iar suferinta este pe masura.

Iata care sunt zodiile care au cel mai mare ghinion in dragoste si care ajung sa traiasca drame cumplite in casnicie:

Capricorn

Capricornul nu-si face prea mult timp sa aleaga si, cum nici nu e foarte norocos in dragoste, are mari sanse sa nimereasca total gresit. Astfel, cea mai mare parte din vina de a fi nefericit in casatorie ii revine. Are o fire dificila, momente in care e ursuz fara motiv fiind la ordinea zilei si greu de suportat de persoana de langa el.

Gemeni

Persoana nascuta in zodia Gemeni este dificila. E si inainte de casatorie, dar pe parcursul mariajului devine tot mai greu de suportat. Daca cumva te gandesti ca se va schimba cu timpul gresesti. Gemenii sunt foarte multumiti de ei insisi si dupa parerea lor, cui nu-i convine ceva la ei e liber sa plece.

Pesti

Nativul Pesti ignora adesea semnalale de alarma dintr-o relatie si continua sa mearga increzator inainte alaturi de o persoana total nepotrivita, scrie ele.ro. Doar ca iubirea nu dainuie intotdeauna si cel mai probabil va ajunge sa constate ca a facut alegerea gresita. Insa va fi tarziu, astfel ca despartirea va fi una cu dureroasa, din care nativul Pesti va iesi foarte sifonat.