MENIU

3 zodii își depășesc provocările din relație între 9 – 15 septembrie 2024. Nativii care pun iubirea pe primul loc

3 zodii își depășesc provocările din relație între 9 – 15 septembrie 2024. Nativii care pun iubirea pe primul loc

Dacă nu te concentrezi pe ceea ce înseamnă cel mai mult pentru tine, atunci s-ar putea să pierzi tot ceea ce ai construit până acum. Ai mai jos lista cu 3 zodii își depășesc provocările din relație între 9 – 15 septembrie 2024.

În timp ce următoarele tranzite cosmice tind să provoace stres și anxietate, trei zodii vor depăși orice provocări pe care le poate aduce această săptămână.

3 zodii își depășesc provocările din relație între 9 – 15 septembrie 2024

Mercur retrograd s-a terminat azi, 9 septembrie, și reintră în Fecioară. Deși sunt șanse mari ca nativii zodiacului să aibă o criză sau tensiuni în relația de cuplu, pe măsură ce Soarele Fecioarei îl încorporează pe Jupiter în Gemeni miercuri, 11 septembrie, lucrurile se vor mai calma.

În funcție de ceea ce alegi, va determina unde va duce acest punct de cotitură. Gândește-te la relația ta și fii dispusă să-ți asumi responsabilitatea dacă munca, familia sau viața te-au distras de la a-ți iubi partenerul și de a investi constant în relație. 

Relațiile începute în 2024 sunt făcute să reziste. Explicațiile astrologilor

Săgetător

Intri într-un moment interesant în cariera ta, dar îți afectează negativ relația. Uneori, concentrarea pe diferite domenii ale vieții mai mult decât altele este obișnuită. Când vine vorba de partenerul tău, nu poți presupune că va fi acolo odată ce vei decide că ai mai mult timp de petrecut cu ei.

Echilibrul este cheia pentru tine, așa că fii proactivă în conversațiile cu omul iubit. Odată cu trecerea lui Pluto înapoi în Capricorn, sectorul tău de comunicare, ai putea reveni la vechile obiceiuri. Așa că nu înceta să comunici cu partenerul tău, crezând că va înțelege. S-ar putea să nu înțeleagă de ce petreci atât de mult timp concentrându-te pe muncă.

Soarele Fecioarei va încuraja acțiunea și concentrarea pe cariera ta. Vezi dacă te-ai opus în mod direct la ceea ce îți dorești în relația ta. Poți avea o carieră de succes și o relație iubitoare, dar menține limitele profesionale pentru a evita situațiile incomode.

Pești

Trebuie să fii atentă la care sunt lucrurile pe care te axezi. În caz contrar, ai putea sfârși prin a îndepărta o conexiune perfectă. Au existat atât de multe evoluții pozitive în viața ta de cuplu, dar apoi, brusc, totul s-a blocat.

Ai încercat să-ți procesezi sentimentele și să rămâi deschisă în acest timp, dar este posibil să te mai gândești la trecut. În timp ce casa și familia ta vor rămâne mereu importante pentru tine, trebuie să decizi dacă temele prezente în acel domeniu al vieții tale te împiedică să urmărești această relație sau dacă găsești scuze pentru că ești speriată de tot ceea ce se întâmplă.

Jupiter în Gemeni a fost și va continua să aducă creștere, expansiune și chiar o posibilă mutare. Deoarece Jupiter guvernează asupra norocului și abundenței, ai încredere că îți poți materializa mai multe dorințe.

Citește continuarea aici

Zodiile care se întorc la fostele iubiri în toamna anului 2024. Aleg să mai acorde o șansă relației