MENIU

3 zodii de bărbaţi care-şi dau şi viaţa pentru femeia pe care o iubesc. Cavalerii zodiacului

3 zodii de bărbaţi care-şi dau şi viaţa pentru femeia pe care o iubesc. Cavalerii zodiacului

Unii barbati stiu atat de frumos sa isi exprime sentimentele incat e imposibil sa nu te indragostesti de ei. Sunt romantici, sunt dragastosi si iubesc cu atata patos incat ar fi capabili sa-si dea si viata pentru femeia din viata lor.

Acesti barbati speciali sunt nascuti in 3 zodii:

Berbec

Berbecul e un tip de moda veche, cu valori traditionale, care desi afiseaza o imagine de sex-simbol, in realitate este un om de casa, care doreste sa-si traiasca viata alaturi de o singura persoana. E generos cu dragostea lor si ar face orice atunci cand gaseste o persoana care sa merite tot ce are de oferit.

Pesti

Barbatul Pesti este gata sa sacrifice totul pentru aleasa sa. Isi manifesta sentimentele cu deschidere, dar ii place la randul sau sa fie rasfatat si sa i se arate dragostea. Femeia care ii este alaturi se va bucura de sprijin neconditionat, va avea alaturi un partener de incredere, un familist gata sa ofere totul pentru partenera sa, de la conditii de trai excelente, pana la loialitate dusa la extrem.

Balanta

Barbatul Balanta este un romantic innascut, din comportamentul caruia gesturile de afectiune sunt nelipsite. Se naste cu dorinta de a iubi si e gata sa faca ocolul lumii oricand pentru a o face fericita pe norocoasa care i-a picat cu tronc, scrie ele.ro.