MENIU

3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele

3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele

Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea astrelor. Energii puternice îi vor înconjura, mai ales că schimbările nu vor întârzia să apară.

Cu Jupiter retrograd în Gemeni pe 9 octombrie, aceștia trebuie să se pregătească pentru a-și cântări ideile și a vedea care dintre acestea sunt folositoare pe viitor. De asemenea, vise mai vechi și dorințe puternice vor reveni în viața lor.

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2024. Zodiile vor avea parte de surprize pe plan personal

3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024

Pluto care merge direct în zodia Capricorn pe 11 octombrie va fi ca o binecuvântare pentru acești 3 nativi. Vor fi spuse adevăruri valoroase și multe dintre surprize vor fi astfel dezvăluite. Forța colectivă pe care o primesc din partea celor dragi îi va ajuta să-și regăsească abilitățile.

În final, Luna Plină în Berbec pe 17 octombrie va oferi tuturor șansa de a manifesta ceea ce își doresc. Puterea va veni odată cu integrarea în noi grupuri de prieteni. Cu toții vor observa schimbările din plan personal.

6 afirmații care atrag dragostea în viața ta, în funcție de zodie

Berbec

Nativii Berbec își lărgesc orizonturile în luna octombrie. Unii vor avea parte de promovări, alții vor descoperi că nu au de ce să petreacă timp alături de oameni care nu le fac bine. Piesele de puzzle vor face sens în curând. Vor fi influențați de Jupiter retrograd în Gemeni după data de 9 octombrie. Își vor descoperi noi pasiuni pe care le vor încerca o perioadă lungă de timp.

Sunt încurajați să petreacă mai mult timp alături de cei dragi în luna octombrie. O alegerea conștientă și prioritizarea persoanelor importante îi va face să se simtă mai bine.

Dieta astrologică pentru toate zodiile. Puteți scăpa de kilogramele în plus cu ajutorul acesteia

Taur

Nativii Taur se găsesc între ideile noi și ceea ce au păstrat din trecut. Este important de observat dacă vor alege schimbarea sau se vor retrage în zona de confort. Este posibil ca anumite temeri să le blocheze destinul. Acesta este focusul pentru ei în această lună. Alegerile pe care le vor face vor avea un impact major în viitorul apropiat.

Citește continuarea aici

Zodiile care vor avea bani, vacanțe și noroc în dragoste în octombrie 2024