MENIU

3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 16 septembrie 2024. Află dacă te numeri printre ele

3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 16 septembrie 2024. Află dacă te numeri printre ele

3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 16 septembrie 2024. Acești nativi s-ar putea să se confrunte cu probleme și să aibă nevoie de puțin ajutor. Acești nativi trebuie să-și găsească forța interioară și să se pună mai des pe primul loc.

Astrologii susțin că un test se apropie de aceste trei semne zodiacale. Totul se întâmplă în perioada în care Luna are un tranzit opus lui Uranus. Apar schimbări notabile în viețile nativilor din zodiac. Cele trei semne zodiacale trebuie să se desprindă de trecut și să încerce să meargă mai departe.

Horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie. Astrele vor scoate la suprafață adevărul din inimile zodiilor. NImeni nu se mai poate ascunde

3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 16 septembrie 2024

Cele trei semne zodiacale s-ar putea să se simtă dezamăgite și lipsite de putere. Este o luptă interioară care se dă în viața nativilor din zodiac.

Universul îi pune pe nativi în fața unui impas. În timpul Lunii care tranzitează opus în Uranus, cei mai mulți nativi s-ar putea să ia decizii potrivite. Acești nativi mai au multe de învățat despre răbdare și disciplină.

Cine este sufletul tău pereche și ce lecție karmică îți aduce, în funcție de zodia ta

Gemeni

Ori de câte ori cineva îți spune ce poți sau nu poți face, vrei să-ți dai ochii peste cap și să demonstrezi că nu-ți pasă de părerea sa.

Vei fi mereu fidelă ție însăți, chiar dacă nu ești sigură de ceea ce faci. Vei vedea că aceasta este una dintre acele zile în care toată lumea din viața ta își dorește „să te ajute”.

Deși toate acestea sună bine, mulți nu încearcă de fapt să te ajute. Încearcă să te facă să faci lucrurile „în felul lor”.

Horoscop special: Se apropie echinocțiul de toamnă, cu schimbări cruciale pentru toate zodiile. La ce să ne așteptăm odată cu schimbarea hărții astrale

Luna s-ar putea să-ți ofere informațiile necesare pentru a trece peste această perioadă agitată. Te ajută să treci peste zi și simți că universul te tratează prin intermediul prietenilor care nu își pot reține opiniile. Te vei descurca și cu asta, dar trebuie să ai mai multă răbdare.

Citește continuarea aici