MENIU

Alertă într-o localitate din județul Maramureș! 3 persoane, la spital după ce s-au intoxicat cu o soluție de deparazitare pentru oi

Ambulanță

Trei persoane au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu o cu soluție de deparazitare a animalelor. De asemenea, mai multe oi au murit în urma spălării cu soluția chimică. Incidentul s-a petrecut în urmă cu o zi, în localitatea Rohia din județul Maramureș. 

”La data de 14 iulie a.c., la ora 16:24, un bărbat a sesizat polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus că trei persoane s-ar fi intoxicat cu soluția chimică folosită la spălarea oilor.

Un adolescent de 16 ani a murit intoxicat cu o substanță folosit pentru animale. Părinții tânărului au ajuns și el la spital: anchetă uriașă

În urma deplasării la fața locului, în localitatea Rohia, au fost identificate trei persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, cu stări de disconfort și amețeli. Primele verificări au relevat faptul că acestea ar fi spălat oile folosind o soluție chimică pentru deparazitare.

Cinci angajați spitalizați și 50 de oi moarte din cauza unei substanțe toxice la o fermă din Argeș

Totodată, în urma activității de deparazitare, au decedat nouă ovine și o caprină. În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sunt aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Maramureș.

Mai multe articole despre:
spital intoxicatie solutie deparazitare oi oi